PL

Administrator danych osobowych w perspektywie RODO

Czas i miejsce

30 stycznia 2018 r.
WPiA UŁ
Aula Zielona (2.62)

Centrum Ochrony Danych Osobowych i Zarządzania Informacją zaprasza do udziału w Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej nt. "Administrator danych osobowych w perspektywie RODO", która odbędzie się 30 stycznia 2018 r. (wtorek) na Wydziale Prawa i Administracji UŁ

Konferencja jest organizowana w związku z 20-leciem obowiązywania ustawy o ochronie danych osobowych oraz obchodami Europejskiego Dnia Ochrony Danych Osobowych.
Łączy się także ze stosowaniem od 25 maja 2018 r. rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

 

W tym wydarzeniu naukowym wezmą udział Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych I i II kadencji - dr Ewa Kulesza oraz Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych obecnej - VI kadencji - dr Edyta Bielak-Jomaa.

 

 

 

 

Rejestracja Uczestników jest prowadzona online (formularz poniżej).

Udział w konferencji jest odpłatny.
Opłatę konferencyjną w wysokości 200 zł prosimy włacać na rachunek bankowy nr: 47 1240 3028 1111 0010 7675 5748 do dnia 24 stycznia 2018 r.

W tytule wpłaty prosimy wpisać hasło konferencyjne: ADO 2018 (imię i nazwisko Uczestnika).
Jeśli za opłatę konferencyjną ma zostać wystawiona faktura, prosimy również w tytule wpłaty wpisać dane instytucji - nazwę, adres, NIP.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług.<br>Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.